Tel: 072 - 571 48 81 | info@kampbouwbedrijf.nl

Familiebedrijf 5e generatie

 

Een begrip in Heerhugowaard en omstreken. Dat is niet zo verwonderlijk, wanneer je al bijna 150 jaar aan de weg timmert.

'Op 10 januari 1872 besluit Bernardus Kamp een timmermansbedrijfje te starten, daar de koeien op stal te weinig opbrengsten geven voor het onderhoud van zijn gezin. Deze noodzakelijke stap zal 4 generaties later een belangrijke strategische stap blijken tot de vorming van het huidige bouwbedrijf.

De 2e generatie, Jan Kamp, besluit in de avonduren verzekeringen te verkopen. Inmiddels staan er ook een paar machines in de werkplaats.

De 3e generatie, Leo Kamp, neemt het roer over omstreeks 1948. Beide bronnen van inkomsten, het aannemersbedrijf en het verzekeringskantoor worden verder uitgebreid.

De 4e generatie, Co en Louis Kamp de beide broers nemen in 1978  de directie over van het bouwbedrijf. Beiden spelen een grote groei en ontwikkeling van het bouwbedrijf. Nieuwe markten worden aangeboord, zoals de doe-'t-zelf winkel, in mindere tijden van de bouw. De groei van een kleine winkel naar een bouwmarkt, overname van een CV-Loodgietersbedrijf, en het opstarten van eigen ontwikkeling projecten.

In 2020 heeft de 5e generatie het roer overgenomen, René Kamp, zoon van Jos Kamp (assurantiekantoor) en Isabel Kamp (dochter van voormalig eigenaar Louis Kamp). Uitdagende tijden breken aan, Coronavirus en de druk op de bouw. Met een frisse wind worden er nieuwe markten aangeboord en leuke opdrachten binnengehaald.

Waar staan we voor

De speerpunten van het bedrijf zijn vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak, met bouwkundig advies op maat, deskundigheid en een werkwijze van ontwerp/kostenraming tot en met oplevering.

Als familiebedrijf is Kamp Bouwbedrijf een betrouwbare, innovatieve partner voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Door grote expertise binnen onze organisatie kunnen wij u geheel ontzorgen bij het verbouwen of nieuwbouwen van uw woning of bedrijfspand. Kamp Bouwbedrijf Heerhugowaard is aangesloten bij Bouwgarant, Woningborg NV en is lid van Bouwend Nederland.

Personeel

Onze medewerkers hebben allen een goede basisopleiding gehad. Daarnaast zorgen wij met gerichte bijscholing voor de nodige kennis om de hoge kwaliteitsnormen van het bedrijf tijdens de bouw voor u waar te kunnen maken. Zo heeft iedere vakman zijn VCA-certifcaat, zijn wij erkend leerbedrijf en Velux-partner en aangesloten bij diverse branchevernigingen en certificaten zoals Bouwend Nederland, keurmerk Bouwgarant en waarborgregeling Woningborg.