Tel: 072 - 571 48 81 | info@kampbouwbedrijf.nl

 

Hoe gaat Kamp Bouwbedrijf om met het Corona virus (Covid-19)?

Het coronavirus houdt de gemoederen in ons land bezig. Mogelijk vraagt u zich af of uw afspraak met onze medewerkers nog doorgaat t.b.v. opname offertes of het uitvoeren van de werkzaamheden. Dat is op dit moment nog steeds het geval.

Getroffen maatregelen

Uiteraard zijn we bij Kamp Bouwbedrijf extra alert en hebben we maatregelen getroffen in het belang van de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Graag informeren wij u hierover. 

Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen die zij in acht moeten nemen. Wie klachten heeft, blijft thuis en laat zich testen. Ook proberen we de (onderlinge) contacten tot een minimum te beperken. Hierbij volgen wij uiteraard dagelijks de adviezen van het RIVM, het protocol speciaal voor de bouwbranch 'Samen veilig doorwerken' en onze brancheverenigingen en leggen wij onze medewerkers op altijd de instructies/richtlijnen van de lokale autoriteiten te volgen.

 Laatste update: 15 oktober 2020

Instructies aan onze timmermannen, uitvoerders en werkvoorbereiders

  • Gaan zelfstandig naar de bouwplaats/opdrachtgever toe.
  • Schudden geen handen.
  • Houden voldoende afstand met de klant (minimaal 1,5 meter) en zullen vragen om u in een andere ruimte op te houden dan waar de werkzaamheden of opname plaatsvindt.
  • Wanneer zij moeten niezen of hoesten, doen zij dit in hun elleboog.
  • Desinfecteren regelmatig hun handen.
  • Gebruiken mondkapjes zolang zij zich samen met de klant in 1 ruimte bevinden.
  • Zullen vooraf proactief informeren naar de situatie bij u thuis ten aanzien van het coronavirus.
  • Betreden geen huizen van klanten die last hebben van lichte verkoudheid, of hoesten, of keelpijn of koorts. In een dergelijk geval zullen wij een nieuwe afspraak met u maken voor een later moment.
  • Houden pauze in een aparte ruimte. 

Wat vragen wij van u?

Geef aan ons aan wanneer u of iemand in het huishouden last heeft van verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid. Onze medewerker zal dit tevens vragen bij aankomst tijdens de afspraak.

Wij vragen u om de werkplek goed bereikbaar te maken, schoon te houden en te zorgen voor goede ventilatie alvorens onze medewerkers bij u langskomen. Tijdens de werkzaamheden wordt u gevraagd de ruimte waarin gewerkt wordt te verlaten zodat onze medewerkers de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Voor overleg tussen u en onze medewerkers wordt 2 armlengtes afstand gehouden. Houdt dan ook geen pauze met onze medewerkers in 1 ruimte.

U kunt erop rekenen dat we er alles aan doen om de samenwerking met Kamp Bouwbedrijf zo prettig mogelijk te houden. Onze collega’s staan voor u klaar. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dan u van ons gewend bent. We hopen dat u hier begrip voor heeft.